Home

Νέος Χρήστης
Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής, αποθηκεύστε τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις και κάντε γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων για εσάς ή για άλλα άτομα.
Είσοδος Μελών
 
 

 

Book air tickets online
airtickets live 
support

 
 

Γαλλική Πολυνησία

Highslide JS Είναι δύσκολο να μιλήσει κανείς για τη Γαλλική Πολυνησία χωρίς να καταφεύγει σε κλισέ. Θεωρείται επίγειος παράδεισος από τότε που οι πρώτοι Ευρωπαίοι πάτησαν το πόδι τους στην Ταϊτή τον 18ο αιώνα. Η πραγματικότητα είναι ότι τα 118 νησιά και ατόλες τα οποία κάνουν αυτή την απομακρυσμένη χώρα του Νοτίου Ειρηνικού εκπληκτικά όμορφη, εκπληρώνουν απλά κάθε προσδοκία που θα μπορούσε να έχει κάποιος από μία απόδραση σε κάποιο τροπικό νησί.

Highslide JS Μπορεί για πολλούς να αποτελεί έκπληξη, αλλά η Ταϊτή, αν και είναι το μεγαλύτερο και πιο ανεπτυγμένο νησί (εκεί όπου γυρίστηκε και τις 2 φορές η ταινία ‘Ανταρσία στο Bounty’ και στην έκδοση με τον Κλάρκ Γκέιμπλ και σ’ αυτήν με τον Μάρλον Μπράντο), δεν έχει τις καλύτερες παραλίες στο αρχιπέλαγος. Είναι η πρωτεύουσα και το κύριο σημείο εισόδου στο αρχιπέλαγος, αλλά είναι ηφαιστειογενές μέρος και η άμμος εκεί είναι μαύρη, πράγμα που αν και είναι όμορφο με τον τρόπο του, δεν ταιριάζει με τις προσδοκίες των περισσότερων, για τις τέλειες διακοπές στη θάλασσα. Αν και στο μεγαλύτερο μέρος του το νησί έχει πολύ αξιόλογη φυσική ομορφιά με δασωμένους λόφους και πράσινο, οι περισσότεροι λάτρεις της θάλασσας, συνεχίζουν για ένα από τα δεκάδες θέρετρα που βρίσκονται στα κοραλλιογενή νησάκια που περιτριγυρίζουν τα μεγαλύτερα νησιά.

Highslide JS Το ταξίδι στη Γαλλική Πολυνησία είναι συχνά συνδεδεμένο με το τζετ-σετ, και είναι αλήθεια ότι πολύ λίγοι κοσμικοί προορισμοί μπορούν να ανταγωνιστούν τα πολυτελή ξενοδοχεία της Μπόρα Μπόρα, τις φανταστικές παραλίες και τη γοητεία του παρελθόντος. Αλλά σ’ αυτή την αχανή συστάδα νησιών, είναι ακόμη αρκετά εύκολο να βρει κανείς κάτι πιο απλό, και να ξεφύγει από τα τετριμμένα. Τα κοραλλιογενή νησιά Τουαμότου είναι από τις καλύτερες ομάδες νησιών για να προτιμήσετε, αν θέλατε να γνωρίσετε μια πιο άγρια, πιο φυσική Πολυνησία. Η Ραντζιρόα, η μεγαλύτερη ατόλη της συστάδας, είναι διάσημη για το φανταστικό scuba diving και το υποβρύχιο ψάρεμα και προσφέρει έναν εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο, που αποτελείται από καρχαρίες σκοπέλων, σαλάχια και πολλά άλλα υδρόβια πλάσματα ανάμεσα στα πολύχρωμα κοράλλια.

Highslide JS Όμορφη όπως και οι παραλίες τους, η ζωή λίγο πιο μακριά από την παραθαλάσσια γραμμή σε πολλά νησιά, είναι μια γοητευτική εμπειρία, που οτιδήποτε άλλο πολύ εύκολα ξεχνιέται στη διάρκεια των διακοπών. Οι επισκέπτες οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να περπατήσουν σε κάποια πιο ορεινά τοπία των ηφαιστειογενών νησιών, ή απλώς να περάσουν λίγο χρόνο κουβεντιάζοντας με τους ντόπιους, να ψωνίσουν στην τοπική αγορά και να γευτούν το μοναδικό Πολυνησιακό φαγητό, θα κερδίσουν πολύ περισσότερα από αυτό το ταξίδι, από ένα απλό μαύρισμα.

 
baggages calendar +/- 3 days athens-taxicity zero service fee paypal