Home

Νέος Χρήστης
Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής, αποθηκεύστε τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις και κάντε γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων για εσάς ή για άλλα άτομα.
Είσοδος Μελών
 
 

 

Book air tickets online
airtickets live 
support

 
 

Τόκιο

Highslide JS Το Τόκιο, η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, βρίσκεται στο κεντροανατολικό τμήμα του μεγαλύτερου ιαπωνικού νησιού Honshu, στις εκβολές του ποταμού Sumida στον κόλπο του Τόκιου. Είναι μία πόλη αντιθέσεων και αρμονίας που χαρακτηρίζεται από την έντονη ιαπωνική παράδοση.

Highslide JS Η πρωτεύουσα είναι το κυρίαρχο πολιτικό, εμπορικό, οικονομικό, εκπαιδευτικό και κέντρο ενημέρωσης της χώρας. Δεν υπάρχει συναγωνισμός στην Ιαπωνία όσο αναφορά τα επιβλητικά μπλοκ  γραφείων, υπουργείων, επιχειρήσεων, πανεπιστημίων, μουσείων, θεάτρων και πάρκων αναψυχής που δεσπόζουν στην πόλη.

Το Τόκιο βρίσκεται σε μία ζώνη υψηλής σεισμικής δραστηριότητας, και επομένως απαιτούνται συγκεκριμένες προδιαγραφές για τα διάφορα κτίρια. Δίπλα στα παραδοσιακά χαμηλά σπίτια μπορεί κανείς να συναντήσει σύγχρονους ουρανοξύστες.

Highslide JS Κατά την παραμονή σας στο Τόκιο είναι απαραίτητο να επισκεφτείτε το κεντρικό πάρκο της πόλης με το αυτοκρατορικό παλάτι. Το αυτοκρατορικό παλάτι στη σημερινή του μορφή βρίσκεται στην πρώιμη θέση του κάστρου Edo και είναι η κύρια κατοικία του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας. Δίπλα στο παλάτι θα δείτε το κτίριο του κοινοβουλίου που χρονολογείται στο πρώτο μισό του εικοστού αιώνα. Στα πιο σύγχρονα κτίρια της πόλης συγκαταλέγονται ο καθεδρικός ναός του Τόκιου με τους ψηλούς πύργους και το εθνικό θέατρο.

Για τους λάτρεις της τέχνης και του θεάτρου  το θέατρο Kabuki, γνωστό για τις εντυπωσιακές παραστάσεις, τις έντονες εκφράσεις και τον πολύπειρο χαρακτηρισμό των ηθοποιών, θα είναι μία μεγάλη εμπειρία για όσους το επισκεφτούν.

Highslide JS Το Τόκιο διαθέτει πολλά αξιοθέατα. Το Sensōji, ή αλλιώς γνωστό ως  Asakusa Kannon Temple είναι ο πιο πολύχρωμος και γνωστός βουδιστικός ναός στο Τόκιο. Ένας μεγάλος αριθμός από δρώμενα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην περιοχή του ναού Sensōji. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι το Sanja Matsuri, η ετήσια γιορτή του Asakusa Shrine.

Όσο βρίσκεστε στο Τόκιο μπορείτε να χαλαρώσετε σε αμέτρητα όμορφα πάρκα και κήπους. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψετε είναι το πάρκο Ueno με τις χιλιάδες ανθισμένες κερασιές.

Highslide JS Το Τόκιο προσφέρει απεριόριστους τόπους διασκέδασης και αξιοθέατα. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στις συνοικίες  Ginza, Roppongi, Shibuya και Shinjuku. Στην περιοχή της Ginza θα βρείτε επίσης πολλά εμπορικά κέντρα και μικρές μπουτίκ εφοδιασμένες με όλα τα αγαθά. Το Oriental Bazaar είναι το μεγαλύτερο μαγαζί με σουβενίρ στο οποίο θα βρείτε οτιδήποτε σχετίζεται με την Ιαπωνία. Στο κοντινό λιμάνι θα βρείτε επίσης και το Fish Market.

Highslide JS Η Ιαπωνική κουζίνα προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από πιάτα και τοπικές σπεσιαλιτέ βασισμένες κυρίως στο ψάρι και τα θαλασσινά. Οι Γιαπωνέζοι συνηθίζουν να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες από ωμό ψάρι και φύκια, το λεγόμενο «σούσι». Θα πρέπει να θυμάστε ότι τα ιαπωνικά έθιμα και παραδόσεις είναι πολύ διαφορετικές από τις ευρωπαϊκές.

 
baggages calendar +/- 3 days solidsoft zero service fee paypal