Home

Νέος Χρήστης
Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής, αποθηκεύστε τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις και κάντε γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων για εσάς ή για άλλα άτομα.
Είσοδος Μελών
 
 

 

Book air tickets online
airtickets live 
support

 
 

Κολωνία

Highslide JS Η Κολωνία είναι μία από τις πόλεις με τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών. Για όσους γνωρίζουν, η Κολωνία είναι μια Ρωμανική πόλη, ιστορική για την ομορφιά της, μία ζωντανή μητρόπολη και ένα ευρωπαϊκό κέντρο μοντέρνας τέχνης. Ο συνδυασμός αυτών άρχισε να τοποθετεί την Κολωνία στον ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη – αν και δεν ήταν ποτέ εκτός. Ακόμη και πριν γίνει το πολιτιστικό κέντρο των τεχνών, ευρωπαίοι τουρίστες έρχονταν για να θαυμάσουν τον εκπληκτικό καθεδρικό Ναό που προστατεύει και φυλάει την πόλη και που χρειάστηκαν περισσότερο από 600 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Είναι αδύνατο να μην αισθανθείς δέος μπροστά στο οικοδόμημα αυτό που είναι από τα μεγαλύτερα γοτθικού ρυθμού που υπάρχουν, ιδιαίτερα με τη θέση του δίπλα στο Ρήνο, ενός από τους μεγαλύτερους ποταμούς στην Ευρώπη.

Highslide JS Μην σπαταλήσετε όμως πολύ χρόνο θαυμάζοντας το αριστούργημα αυτό, καθώς υπάρχουν μερικές από τις πιο μεγαλοπρεπείς Ρωμανικές Εκκλησίες γύρω του. Χρονολογημένες πριν από τον καθεδρικό υπάρχουν δώδεκα εκκλησίες σε όλη την πόλη με τη βασιλική του Αγ.Μαρτίνου ανάμεσά σε αυτές. Μεγάλα κομμάτια της πόλης που ανοικοδομήθηκαν θα μπορούσαν να έχουν ιδιαίτερη σημασία για την ανάπτυξή της. Δόθηκε όμως ιδιαίτερη σημασία στο σχέδιο της πόλης που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες πλατείες και αγορές και φυσικά με το πράσινο να κυριαρχεί παντού.

Highslide JS Σε αντίθεση με το σκηνικό αυτό, η πόλη καθιερώθηκε ως ένα εκλεπτυσμένο κέντρο για τη στροφή στη Μοντέρνα Τέχνη στα μέσα του 20ου αιώνα με αποτέλεσμα διάφορες εκθέσεις να υπάρχουν διασκορπισμένες στην πόλη. Ακόμη και η νοοτροπία της πόλης και ο τρόπος διασκέδασης ποικίλουν με επιλογές από κλασσική Όπερα έως πρωτοποριακό κινηματογράφο. Αλλά ακόμη και στην νέα αυτή πολιτιστική πραγματικότητα για ένα πράγμα είναι διάσημη η Κολωνία – για την ικανότητά της να αφήνεται ελεύθερη και να διασκεδάζει. Στην Κολωνία διεξάγονται 2 από τα πιο σημαντικά γεγονότα του κόσμου, το Musik am den Ring – το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης και το Καρναβάλι του Lenten. Κάθε χρόνο, καθένα από αυτά συγκεντρώνει πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους που κατακλύζουν τους δρόμους χορεύοντας και διασκεδάζοντας κατά τη διάρκεια τους. Η δυνατότητα να ψωνίσετε, να γευθείτε το καλό φαγητό και να απολαύσετε την κουλτούρα της καθιστά την Κολωνία μία καλή επιλογή για να αποδράσετε.

Οι επισκέπτες στην Κολωνία ξοδεύουν πολύ χρόνο στην Altstadt, τον ιστορικό πυρήνα της πόλης που ισοπεδώθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος από το μεγάλο βομβαρδισμό κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ευτυχώς ο διάσημος Καθεδρικός Ναός αναστηλώθηκε και διατηρεί μέχρι και σήμερα τη μεγαλοπρέπειά του.

Highslide JS Από τον Καθεδρικό ναό είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσει κάποιος την περιήγησή του καθώς όλα τα μουσεία και οι εκκλησίες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από αυτόν. Τα μουσεία της Κολωνίας περιλαμβάνουν εντυπωσιακά έργα τέχνης από το 13ο αιώνα καθώς και μία συλλογή καλά διατηρημένων Ρωμαϊκών κειμηλίων.

 
baggages calendar +/- 3 days athens-taxicity zero service fee paypal