Home

Νέος Χρήστης
Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής, αποθηκεύστε τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις και κάντε γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων για εσάς ή για άλλα άτομα.
Είσοδος Μελών
 
 

 

Book air tickets online
airtickets live 
support

 
 

Η QATAR AIRWAYS ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ BUSINESS TRAVELLER ASIA-PACIFIC AWARDS

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη ως Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία για τη Μέση Ανατολή

Χονγκ Κονγκ, Κίνα – Η Qatar Airways ψηφίστηκε ως Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Μέσης Ανατολής από του αναγνώστες του περιοδικού Business Traveller Asia-Pacific στην Κίνα.

Ο Country Manager (Greater China) της Qatar Airways , κ. Jared Lee (αριστερά), λαμβάνει το βραβείο Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή από την κα Regina Ip, Lau Suk Yee στα βραβεία Business Traveller Asia-Pacific Awards.

Ο εδρεύων στη Ντόχα αερομεταφορέας αναγνωρίστηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα 22α ετήσια βραβεία υψηλού κύρους Business Traveller Asia-Pacific Awards που διοργανώθηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου στο Χονγκ Κονγκ.

Τα βραβεία που αφορούν 56 κατηγορίες είναι η υψηλότερη τιμή που δίνεται από τους αναγνώστες του Business Traveller στους ταξιδιωτικούς και παροχής φιλοξενίας παρόχους. Οι αναγνώστες της έκδοσης, που είναι ανάμεσα στους πιο τακτικούς επιβάτες της περιοχής, συμμετείχαν στη έρευνα που διεξήχθη από την lpsos από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο 2013 όπου καθορίστηκαν οι νικητές.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways, Akbar Al Baker, δήλωσε ότι το βραβείο είναι μία σημαντική μορφή αναγνώρισης από τους πελάτες της περιοχής και δείχνει τη συνεχή εμπιστοσύνη τους για την Qatar Airways την τελευταία δεκαετία.

“Τα τελευταία δέκα χρόνια, οι υπηρεσίες μας στο Χονγκ Κονγκ και την Κίνα βρίσκονται σε μία σταθερή κλίση. Μόλις τον περασμένο μήνα ξεκινήσαμε πτήσεις για τον έκτο προορισμό, το Chengdu, και εξετάζουμε και την περαιτέρω ανάπτυξη μας”  δήλωσε  ο Al Baker.

“Είμαστε ευχαριστημένοι που αναγνωριζόμαστε από τους επιβάτες μας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε όχι μόνο στην Κίνα αλλά και σε όλο το δίκτυό μας. Το να ψηφιστούμε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Μέσης Ανατολής από τους πελάτες μας είναι μεγάλη τιμή. Και για αυτό ευχαριστούμε τους επιβάτες της περιοχής για την ψήφο εμπιστοσύνης τους.”

“Τους επόμενους μήνες αναμένουμε να προσθέσουμε ακόμα περισσότερα δρομολόγια στο διεθνές δίκτυο των 130 προορισμών μας καθώς επίσης και να αυξήσουμε τη δυναμικότητα μας σε ήδη υπάρχοντες τομείς. Συνεχώς κοιτάμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυξημένες επιλογές όταν ταξιδεύουν είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για ταξίδι αναψυχής. ”

Ο Jared Lee, Country Manager (Greater China) της Qatar Airways, που έλαβε το βραβείο εκ μέρους της αεροπορικής εταιρίας δήλωσε: “Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να λαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους της Qatar Airways από μία τόσο σημαντική ταξιδιωτική δημοσίευση. Η αεροπορική εταιρία είναι ευγνώμων με αυτή την αναγνώριση από τους αναγνώστες.”

Η Qatar Airways έχει συναντήσει ταχεία ανάπτυξη τα τελευταία 16 χρόνια της λειτουργίας της έχοντας σήμερα ένα υπερσύγχρονο στόλο 129 αεροσκαφών που εκτελούν πτήσεις σε 131 επαγγελματικούς και τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τον Ειρηνικό και την Αμερική.

Το 2013, η Qatar Airways έχει ξεκινήσει πτήσεις σε επτά προορισμούς - στο Gassim (Σαουδική Αραβία), το Najaf (Ιράκ), το Phnom Penh (Καμπότζη), το Σικάγο (ΗΠΑ), το Salalah (Ομάν),  τη Basra (Ιράκ), το Sulaymaniyah (Ιράκ), το Chengdu (Κίνα), το Addis Ababa (Αιθιοπία), και πρόσφατα στο Ta’if (Σαουδική Αραβία).

Τις επόμενες βδομάδες και μήνες το δίκτυο θα επεκταθεί περαιτέρω με το διεθνές αεροδρόμιο της Μανίλα, Φιλιππίνες (27 Οκτωβρίου) και τη Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ (2 Απριλίου 2014)

Σημειώσεις:
Η Qatar Airways έχει λάβει τρεις τιμητικές διακρίσεις στα ετήσια βραβεία Skytrax World Airline 2013 που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Air Show στο Παρίσι στο Le Bourget, στη Γαλλία τον Ιούνιο. Η αεροπορική εταιρεία βραβεύτηκε ως η καλύτερη στη διακεκριμένη θέση στον κόσμο, για τα καλύτερα  Lounge στη διακεκριμένη θέση στον κόσμο και για δεύτερη συνεχή χρονιά για την καλύτερη εξυπηρέτηση προσωπικού της αεροπορικής εταιρείας στη Μέση Ανατολή. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης αναδειχθεί ως Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή, για έβδομη συνεχή χρονιά, και το Premium Terminal της στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα έχει ονομαστεί Best Premium Service Airport για τρίτη συνεχή χρονιά το 2013. Η Qatar Airways έχει επίσης γίνει δύο φορές αποδέκτης του τίτλου  Αεροπορική Εταιρία  της Χρονιάς το 2011 και το 2012 στα βραβεία Airline Skytrax. Η Skytrax είναι η μόνη παγκόσμια ανεξάρτητη έρευνα επιβατών παρακολούθησης αεροπορικών προτύπων και θεωρείται το απόλυτο σημείο αναφοράς για την αριστεία στον κλάδο των αερομεταφορών. Η Qatar Airways έχει σήμερα επενδύσει πάνω από 50 αμερικάνικα δισ. δολάρια για περισσότερα από 250 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 787, 777, Airbus Α350, Α380 και Α320 αεροσκαφών. Στις 30 Οκτωβρίου 2013, η Qatar Airways θα ενταχθεί στην παγκόσμια συμμαχία oneworld global alliance.

πηγή:qatarairways.com

 
baggages calendar +/- 3 days athens-taxicity zero service fee paypal