Home

Νέος Χρήστης
Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής, αποθηκεύστε τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις και κάντε γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων για εσάς ή για άλλα άτομα.
Είσοδος Μελών
 
 

 

Book air tickets online
airtickets live 
support

 
 

Βενετία

Στους πλούσιους πολιτισμούς της Ευρώπης και των πόλεων αναψυχής της Ιταλίας, λίγοι προορισμοί αιχμαλωτίζουν τη φαντασία όσο η Βενετία. Τα μυθικά κανάλια και τα επιχρυσωμένα παλάτια συνθέτουν μία ανυπέρβλητη ομορφιά που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο.

Highslide JS Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την πρώτη φορά που θα δει το Μεγάλο Κανάλι, την κύρια αρτηρία της Βενετίας που διασχίζει την πόλη. Μεγαλοπρεπή κτίρια σε διάφορα χρώματα ξεπροβάλλουν σε διάφορες γωνίες πάνω από τα σκούρα νερά –δημιουργώντας κάθε στιγμή την αίσθηση ότι θα βουλιάξουν στη λιμνοθάλασσα, και αυτή η πολυτιμότερη πόλη θα εξαφανιστεί για πάντα. Γενικά πλανιέται μία ατμόσφαιρα του “αδράξτε τη μέρα“, καθώς η Βενετία είναι η πόλη για να διασκεδάσεις σήμερα καθώς αισθάνεσαι ότι αύριο δεν θα υπάρχει.

Highslide JS Εδώ ανοίγεται ένας ολόκληρος κόσμος – η ανεκτίμητη τέχνη είναι δεδομένη ενώ η πραότητα η εξαίρεση: στις ημέρες της αυτοκρατορίας της, η Βενετία ξόδευε τεράστια ποσά σε μικροτεχνήματα για να αυξήσει την ήδη υπάρχουσα όμορφη αρχιτεκτονική της. Πλοία με τη σημαία του Χρυσού Λιονταριού έφεραν πίσω πλούτο από τις Ινδίες που κατασπαταλήθηκε αδιάντροπα κάνοντας την γνωστή για την παρακμή της. Είναι μία κληρονομιά που καρπώνονται τώρα οι τουρίστες. Όπου και να πάτε θα βρείτε κομμάτια τέχνης – από την ίδια την αρχιτεκτονική ή μέσα στα παλάτια και τις βασιλικές όπου κυριολεκτικά είναι διασκορπισμένα σε όλη την πόλη.

Η Βενετία είναι ένας συνεχώς μεταβαλλόμενος καμβάς διαβίωσης. Κανένα άλλο μέρος δεν έχει τέτοια μεταβλητή γεωγραφία όπου μπορείτε να ανακαλύψετε όμορφες, ήρεμες πλατείες και ερημικά κανάλια που με δυσκολία φαίνονται στο χάρτη. Ακόμη και δύο περιπλανήσεις σε ένα δάσος δεν είναι ποτέ οι ίδιες και παρόλο που υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ζήσει για δεκαετίες μπορούν ακόμη να εκπλαγούν από τις αλλαγές.

Highslide JS Πλημμυρισμένη από τουρίστες το καλοκαίρι και με τα νερά της λιμνοθάλασσας το φθινόπωρο, η Βενετία αντέχει υπομονετικά. Παρόλο που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής εξακολουθεί να σώζεται από όλους αυτούς που θαυμάζουν τη φανταστική γοητεία της, απλά γιατί πουθενά δεν θα βρουν το ίδιο. Η Βενετία είναι μία μοναδική πόλη και ένας συνηθισμένος δρόμος αποτελεί από μόνος του ένα αξιοθέατο. Ωστόσο πολλά παλάτια και πλατείες είναι γεμάτα από καλλιτεχνικούς και αρχαιολογικούς θησαυρούς.

 
baggages calendar +/- 3 days athens-taxicity zero service fee paypal