Home

Νέος Χρήστης
Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής, αποθηκεύστε τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις και κάντε γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων για εσάς ή για άλλα άτομα.
Είσοδος Μελών
 
 

 

Book air tickets online
airtickets live 
support

 
 

Barbados

Highslide JS Για πολλά χρόνια αγαπημένος προορισμός της Καραϊβικής, το Barbados έχει όλες τις αμμουδερές παραλίες, τον ηλιόλουστο καιρό και μια γοητεία από παρελθόν που θα επιθυμούσε ο καθένας. Το νησί έχει καλοδεχούμενους επισκέπτες από τον 17ο αιώνα, από τότε που οι Βρετανοί το έκαναν κομμάτι της αυτοκρατορίας τους. Αλλά αν και αυτοί εντυπωσιάστηκαν από τη φυσική ομορφιά του νησιού, και το Barbados κατά τη διάρκεια των αιώνων έγινε ένα σύμβολο τροπικού παράδεισου, μόλις στη δεκαετία του 1970, με τη μεγάλη τουριστική έκρηξη, έγινε επιλεγμένος προορισμός εύπορων Βρετανών και Βόρειο-αμερικανών, οι οποίοι έψαχναν ένα μέρος με ήλιο και πολυτέλεια.

Highslide JS Αν και το Barbados συνεχίζει να είναι δημοφιλές ανάμεσα στους πλούσιους και διάσημους – πολλοί από τους οποίους έχουν πλέον εξοχικά στο νησί ή σε κάποια από τις γειτονιές του – δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την απήχηση που έχει το νησί στους ανθρώπους που δεν έχουν την τύχη να ανήκουν στο λεγόμενο τζετ-σετ. Το νησί αυτή τη στιγμή έχει δυνατότητες για όλους, με καταλύματα από γοητευτικές αλλά απλές καλύβες επάνω στην αμμουδιά, έως πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων. Με την καλύτερη διασκέδαση να είναι οι φυσικές ομορφιές της άμμου και της θάλασσας, δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να ξοδέψει μια περιουσία για να απολαύσει την διαμονή του εδώ.

Highslide JS Οι δυτικές και νότιες ακτές – αυτές που βρίσκονται στην Καραϊβική Θάλασσα – είναι οι περισσότερο ανεπτυγμένες και επίσης οι καλύτερες για κολύμπι. Εδώ θα βρείτε χιλιόμετρα αμμουδερής παραλίας που βρέχεται από σμαραγδένια νερά. Δυστυχώς, πολλοί επισκέπτες δεν επιχειρούν να δουν κάτι παραπάνω από αυτά που φαίνονται σε ένα καρτ-ποστάλ του Barbados και είναι κρίμα, γιατί μερικές από τις λιγότερο τουριστικές περιοχές του νησιού, είναι συνάμα και οι πιο ενδιαφέρουσες. Οι βόρειες και ανατολικές ακτές, από την πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, είναι πιο άγριες από την πλευρά της Καραϊβικής. Λιγότερο ανεπτυγμένες με τουριστικά θέρετρα, δείχνουν πιο φυσικές, αν και είναι φανερό ότι οι περισσότερες παραλίες εδώ είναι πολύ άγριες για κολύμπι. Είναι όμως ιδανικές για surfing, ειδικά στην ανατολική ακτή, ενώ στα βόρεια του νησιού δεν είναι δύσκολο να βρει κανείς μικρούς προστατευμένους όρμους, όπου όλη η παραλία είναι δική τους.

Highslide JS Μακριά από την παραλία, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνει και ο πιο διαφορετικός επισκέπτης όπως βόλτες στα δάση στο εσωτερικό του νησιού, επισκέψεις σε σπίτια σε φυτείες, και εξερεύνηση του ποτοποιείου για ρούμι Mount Gay. Μην ξεχνάτε ότι αυτό είναι το Barbados, εκεί που η ζωή είναι ασυνήθιστα εύκολη. Ακολουθήστε το παράδειγμα των κατοίκων, χαλαρώστε και πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται.

 
baggages calendar +/- 3 days athens-taxicity zero service fee paypal