Home

Νέος Χρήστης
Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής, αποθηκεύστε τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις και κάντε γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων για εσάς ή για άλλα άτομα.
Είσοδος Μελών
 
 

 

Book air tickets online
airtickets live 
support

 
 

Nάπολη

Highslide JS Κατά μήκος των ακτών του κόλπου της Νάπολης, ανάμεσα στα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου και στο πανύψηλο ηφαίστειο του Βεζούβιου, βρίσκεται η Νάπολη, μία χαοτική αλλά και γεμάτη χρώματα πόλη, όπου η κάθε μέρα είναι μια μικρή περιπέτεια και οτιδήποτε εκεί φαντάζει πιθανό. Αν και η Νάπολη δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Ρώμη και τη Φλωρεντία σε πλούτο ιστορικών μνημείων, ξεχωρίζει όμως για την προσωπικότητα της. Είτε την αγαπήσετε είτε την μισήσετε, ο θόρυβός και το μεγαλείο του παρελθόντος της την κάνουν αναμφισβήτητα κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Highslide JS Η πόλη προσελκύει επίσης αυτούς που αναζητούν την κοντινή Ακτή Amalfitana, αναμφισβήτητα την πιο όμορφη ακτή στην Ιταλία. Μόλις κάποια χιλιόμετρα μακριά είναι και οι εκπληκτικά διατηρημένες αρχαίες ρωμαϊκές πόλεις της Πομπηίας και του Herculaneum που αποτελούν μερικά από τα πλέον σημαντικά ιστορικά κειμήλια του κόσμου. Ιστορικά, η Νάπολη είχε έναν απίστευτο αριθμό ηγεμόνων, μεταξύ των οποίων Έλληνες, Ρωμαίοι, Βυζαντινοί, Νορμανδοί, Γάλλοι, Αυστριακοί και Ισπανοί. Υπολείμματα όλων αυτών των περιόδων μπορούν να βρεθούν σε όλη την πόλη και αυτές οι πολυποίκιλες πολιτισμικές επιρροές συνθέτουν την πλούσια κληρονομιά της, γεγονός που καθιστά τη Νάπολη μια συναρπαστική πόλη για να εξερευνήσετε.

Highslide JS Το ιστορικό κέντρο είναι ένας λαβύρινθος από στενά σοκάκια και πλατείες και χωρίζεται στα δύο από την οδό Spaccanapoli, ένα μακρύ στενό λιθόστρωτο δρόμο γεμάτο καφετέριες, μαγαζιά με σουβενίρ και καταστήματα. Από εδώ μπορείτε να συνεχίσετε δυτικά προς την ζωντανή Spagnoli Quartiere (ισπανική συνοικία), στις οδούς Τολέδο και Chiaia για ψώνια, καθώς και στην εντυπωσιακή Piazza Plebiscito. Αν συνεχίσετε βόρεια θα συναντήσετε τα μποέμ καφέ, τα καταστήματα της πλατείας Bellini και την οδό Tribunali με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου θα δείτε μερικά από τα πιο σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα στην Ευρώπη.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να διεγείρει τις αισθήσεις, τότε το φαγητό σίγουρα θα το κάνει. Στην πατρίδα της πίτσας, δεν υπάρχει έλλειψη καλών εστιατορίων, που φτιάχνουν την κλασική πίτσα Margerita, καθώς και ένα πλήθος από πιάτα θαλασσινών και σπουδαία επιδόρπια.

Λόγω του ήπιου κλίματος της Νάπολης, μπορείτε να επισκεφθείτε την πόλη όλο το χρόνο, ενώ ο μπλε ουρανός της συμβάλλει αναμφίβολα στην εξομάλυνση των τραχιών αντιθέσεων της. Δεν είναι ένας προορισμός όπου θα βρείτε ειρήνη και ηρεμία, αλλά θα σας αφήσει αναζωογονημένους και με διάθεση να θέλετε ακόμα περισσότερα.

 
baggages calendar +/- 3 days athens-taxicity zero service fee paypal